Кадър Брегова охрана на САЩ Само два пъти катер на бреговата

...
Кадър Брегова охрана на САЩ Само два пъти катер на бреговата
Коментари Харесай

Катер на Бреговата охрана на САЩ влезе в Черно море

Кадър Брегова защита на САЩ 

Само два пъти катер на бреговата защита на Съединени американски щати е влизал в Черно море. Това е бил USCGC Dallas през 2008 и 1995 година

Катерът от Бреговата защита на Съединени американски щати " Хамилтън " мина през Босфора и влезе Черно море за взаимна работа с сътрудници от района и съдружници от НАТО. 

Съобщението за рейда бе пуснато през вчерашния ден в Туитър от Шести флот на Военноморски сили на Съединени американски щати.

" Катерът от Бреговата защита на Съединени американски щати " Хамилтън " стартира преход в северно направление за пренос в Черно море след работа с ескадрения миноносец на Военноморски сили на Съединени американски щати " Рузвелт " в Егейско море. " Хамилтън " ще работи със съдружници от НАТО и сътрудници от района ", се споделя в известието, без да се дават повече детайлности.

Кораби на страни от НАТО постоянно влизат в Черно море. Руското външно министерство неведнъж е отбелязвало, че военно наличие в акваторията на Черно море на кораби от страни, които се намират отвън този район, не оказва помощ за укрепването на стабилността, показва ТАСС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР